Támogass minket!

Ha még nem rendelkeztél a bevallásod során az adód 1%-áról, kérünk, támogass minket!

 

A Spiritusz Egyesület 2001-ben alakult. Kezdetben a Spiritusz szakmai, kritikai folyóirat kiadása volt az elsődleges . Később társulatok, műhelyek munkáját támogatta és támogatja ma is. Hátteret biztosít  próbahellyel, raktározási lehetőséggel, színházi eszközökkel, pályázatokkal. A működéséről több weboldal mellett a spiritusz.hu oldalon található bővebb információ itt >>>.

A Spiritusz online folyóirat Magyarország egyetlen olyan szakmai, kritikai oldala, amely kizárólag a gyermek- és ifjúsági színházi területtel foglalkozik mind kritikai szempontból, mind pedig az egész terület rendszerének, működésének bemutatásával, vizsgálatával.

Fontosnak tartjuk a civil tevékenységet a kultúra és közélet különböző területein. A bogrefonia.hu weboldal egyik ilyen jellegű eseményünkről tanúskodik.

Színházi és zenei projekteket, eseményeket, családi programokat szervezünk, társulatoknak, alkotóknak adunk próba- és játszóhelyet, bemutatkozási lehetőséget. Erről a tevékenységről bővebb infó itt >>>.

A sokféle munka, a színházi és zenei működés, a folyóirat-kiadás nem kevés költséget is jelent. A humán energiák, mint saját erő és a jegybevételek, támogatás, felajánlás mellett szükség van egyéb forrásokra is, így az 1% hozzájárulhat a szinten tartáshoz, fejlesztésekhez, új és új projektek megvalósításához.

Mindezt Te is segítheted adód 1%-nak felajánlásával!

Köszönjük, ha támogatsz minket! Samu, a pince-sitt között talált előemberünk is köszönné, ha élne, és ha nem egy hajdani ivóedény volna:-). Samu

Az ő kedvéért még egyszer az adószámunk: 18174724-2-42